lunes, 12 de mayo de 2008

FEDELATINA i l'associació cultural latin kings i queens

Hola a tothom,

Aquest proper dimarts vindran a classe d'habilitats socials de pedagogia (18.30 a 20h, aula 205) dues persones pertanyents a la Fedelatina. En concret, la Bàrbara és una pedagoga que treballa en l'àmbit social i en aquests moments coordina projectes educatius de la Fedelatina. A més, a Brasil ha estat implicada en diferents projectes de desenvolupament social amb diferents ONGs. Ens presentarà què ha fet i què està fent, sobretot perquè les seves intervencions sempre han estat lligades a les habilitats socials i al desenvolupament personal i comunitari. Tanmateix, si és possible vindrà amb ella la presidenta de l'associació de les Latin Queens de Catalunya, i ens explicarà perquè van decidir constituir-se com a associació cultural, què fan i ens permetran fer preguntes sobre dubtes i curiositats que tinguem en relació a tema.

Sé que els d'educació social no teniu cap obligació de venir a classe però si us ho podeu arreglar, crec que el tema és prou interessant i us pot ser molt útil. Per tant, hi esteu convidats!

Per cert, a partir d'aquesta setmana us prego a tots que sigueu puntuals. Apart d'aquesta visita, iniciem les exposicions dels companys i anem justos de temps, per tant, respecteu als companys i sigueu puntuals. Merci!

No hay comentarios: