lunes, 5 de mayo de 2008

Comencem una setmana de cine...

Hola a tothom,

Suposo que anireu fins al capdamunt de treballs i lliuraments de totes les assignatures, per tant, amb una doble finalitat de: 1. treballar les habilitats socials per mitjà del cinema, i 2. oferir-vos activitats més lúdico-formatives que no us atabalin; doncs, us he programat una sessió de cine-fòrum on veurem un curtmetratge de la pel•lícula “En el mundo a cada rato”, en concret “Binta y la gran idea”. Aquí us adjunto el curtmetratge en baixa qualitat:



L’objectiu de la sessió serà treballar el concepte d’actitud o conducta prosocial, valorant què considerem important, quins valors ens mouen i què podem aportar per viure en un món millor. Aprofitaré també per introduir-vos què són els projectes d’APS (Aprenentatge-Servei) que últimament s’estan engegant en diferents àmbits per a promoure la conducta prosocial de la ciutadania, i us lliuraré documentació de referència.

Al campus virtual us he penjat alguns recursos interessants on trobar material didàctic per a treballar amb el cinema com a eina. També, aprofitant que el curtmetratge presenta el teatre com a eina de comunicació social, us penjaré recursos de teatre social.

Ànims!

Eli

No hay comentarios: